Dagbesteding

Op loopafstand van onze locatie, op het prachtige terrein van Fort Honswijk, beschikt ’t Weijtje over een loods die zich uitstekend leent voor het uitvoeren van een breed scala aan activiteiten. In de Loods bieden wij dagbesteding aan jongeren met gedragsproblematiek in (klein) groepsverband. ’t Weijtje biedt individueel gerichte dagbesteding waarmee de jongeren zich niet schikken aan ons aanbod, maar wij de aansluiting vinden bij hen. Wij zoeken naar de motivatie en de interesses en passen daar ons aanbod op aan. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid om te werken in duo’s of kleine groepen.. Rust, plezier, uitdaging en samenhorigheid zijn de spil in ons succes.

 

’t Weijtje zoekt de verbinding met het netwerk rondom de jongeren. Wij onderhouden intensief persoonlijk contact met ouders, betrokken hulpverleners en de gemeente. Daarnaast werken wij met een inventief volgsysteem om de ontwikkeling en de communicatie rondom de jongere inzichtelijk te maken. Een dagbestedingstraject kan onderdeel zijn van het zorg-onderwijstraject.


’t Weijtje is gecontracteerd zorgverlener bij de regio Lekstroom, Spoor 030 en KOOS (stad Utrecht). Daarnaast is financiering mogelijk vanuit PGB of op basis van maatwerkarrangementen.